Прикажувам 1–12 од 13 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-KAB86

DS-KAB86 Вградна дозна за монтажа на внатрешна единица
Затвори

DS-KABV6113

DS-KABV6113 Заштита од дожд за надградна монтажа на KV6X13 Вила надворешни повикувачки единици
Затвори

DS-KABV8113-RS/Flush

DS-KABV8113-RS/Flush Заштита од дожд за вградна монтажа на KV8X13 Вила надворешни повикувачки единици
Затвори

DS-KABV8113-RS/Surface

DS-KABV8113-RS/Surface Заштита од дожд за надградна монтажа на KV8X13 Вила надворешни повикувачки единици
Затвори

DS-KB6403-WIP

DS-KB6403-WIP WIFI Видео Ѕвонче за врата – 2 Мегапиксели HD CMOS ултра-широко аголна камера (180°) – Видео интерком функција, поддржува
Затвори

DS-KH6320-TE1

DS-KH6320-TE1 Внатрешна единица 7“ Touch екран за IP видео интерком 2-ра генерација – 7 инчен TFT LCD екран – Резолуција
Затвори

DS-KH6320-WTE1

DS-KH6320-WTE1 Внатрешна единица 7“ Touch екран за IP видео интерком 2-ра генерација со Wifi – 7 инчен TFT LCD екран
Затвори

DS-KH9310-WTE1

DS-KH9310-WTE1 Андроид внатрешна единица со 7“ LCD Touch екран – 7 инчен TFT LCD екран – Резолуција на екран: 1024
Затвори

DS-KH9510-WTE1

DS-KH9510-WTE1 Андроид внатрешна единица со 10.1“ LCD Touch екран – 10.1 инчен TFT LCD екран – Резолуција на екран: 1024
Затвори

DS-KV6113-WPE1

DS-KV6113-WPE1 Видео интерком Вила надворешна повикувачка единица со LAN и WIFI, едно копче за повикување и функција за контрола на
Затвори

DS-KV8113-WME1

DS-KV8113-WME1 Видео интерком Вила надворешна повикувачка единица со LAN и WIFI, едно копче за повикување и функција за контрола на
Затвори

DS-KV8213-WME1

DS-KV8213-WME1 Видео интерком Вила надворешна повикувачка единица со LAN и WIFI, 2 копчиња за повикување и функција за контрола на