Showing all 11 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-KD-ACF1

DS-KD-ACF1 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 1 модул – Материјал: Пластика
Затвори

DS-KD-ACF2

DS-KD-ACF2 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 2 модула – Материјал: Пластика
Затвори

DS-KD-ACF3

DS-KD-ACF3 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 3 модули – Материјал: Пластика
Затвори

DS-KD-ACW1

DS-KD-ACW1 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За надградна монтажа – За 1 модул – Материјал: Алуминиум
Затвори

DS-KD-ACW2

DS-KD-ACW2 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За надградна монтажа – За 2 модула – Материјал: Алуминиум
Затвори

DS-KD-ACW3

DS-KD-ACW3 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За надградна монтажа – За 3 модули – Материјал: Алуминиум
Затвори

DS-KD-DIS

DS-KD-DIS Дисплеј за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – 3.5 инчен LCD екран – Резолуција на екран: 320 х
Затвори

DS-KD-E/M

DS-KD-E/M Читач на картички модул за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – Варијанта: Читач на Mifare 13.56MHz или читач
Затвори

DS-KD-KK

DS-KD-KK Повикувачки модул со 6 копчиња за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – Брзо повикување на внатрешни единици –
Затвори

DS-KD-KP

DS-KD-KP Тастатура модул за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – Повикување на внатрешни единици и отворање на врата со
Затвори

DS-KD8003-IME1

DS-KD8003-IME1 Главна повикувачка единица за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација, со вградена 2MP HD Камера – 2MP HD Fisheye