Прикажувам 1–12 од 27 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-K1TA70MI-T

140,880.00 ден
– DS-K1TA70MI-T – Контрола на пристап со препознавање на лица со вградена термална камера -7 инчен LCD Touch екран (1024
Затвори

DS-KAB86

180.00 ден
DS-KAB86 Вградна дозна за монтажа на внатрешна единица
Затвори

DS-KABV6113

750.00 ден
DS-KABV6113 Заштита од дожд за надградна монтажа на KV6X13 Вила надворешни повикувачки единици
Затвори

DS-KABV8113-RS/Flush

1,050.00 ден
DS-KABV8113-RS/Flush Заштита од дожд за вградна монтажа на KV8X13 Вила надворешни повикувачки единици
Затвори

DS-KABV8113-RS/Surface

1,050.00 ден
DS-KABV8113-RS/Surface Заштита од дожд за надградна монтажа на KV8X13 Вила надворешни повикувачки единици

DS-KB6403-WIP

9,960.00 ден
DS-KB6403-WIP WIFI Видео Ѕвонче за врата – 2 Мегапиксели HD CMOS ултра-широко аголна камера (180°) – Видео интерком функција, поддржува
Затвори

DS-KD-ACF1

DS-KD-ACF1 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 1 модул – Материјал: Пластика
Затвори

DS-KD-ACF2

2,910.00 ден
DS-KD-ACF2 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 2 модула – Материјал: Пластика

DS-KD-ACF3

3,520.00 ден
DS-KD-ACF3 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За вградна монтажа – За 3 модули – Материјал: Пластика
Затвори

DS-KD-ACW1

3,220.00 ден
DS-KD-ACW1 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За надградна монтажа – За 1 модул – Материјал: Алуминиум

DS-KD-ACW2

4,490.00 ден
DS-KD-ACW2 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За надградна монтажа – За 2 модула – Материјал: Алуминиум
Затвори

DS-KD-ACW3

9,720.00 ден
DS-KD-ACW3 Дозна за IP модуларен видео интерком 2-ра генерација – За надградна монтажа – За 3 модули – Материјал: Алуминиум