Showing all 4 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-KB2421-IM

DS-KB2421-IM Надворешна единица за аналоген видео интерком со 4 жици со едно копче за повикување – Камера: 1/4″ CMOS –
Затвори

DS-KH2220

DS-KH2220 Внатрешна единица 7-инчен екран за аналоген видео интерком со 4 жици – 7 инчен TFT LCD екран – Резолуција
Затвори

DS-KIS202

DS-KIS202 Аналоген кит за вила или куќа, комуникација со 4 жици, повикување со едно копче. Комплетот содржи: надворешна единица (DS-KB2411-IM),
Затвори

DS-KIS203

DS-KIS203 Аналоген кит за вила или куќа, комуникација со 4 жици, повикување со едно копче. Комплетот содржи: надворешна единица (DS-KB2421-IM),