Прикажувам 1–12 од 16 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-2CE10DFT-F28

DS-2CE10DFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m White Light – 24 Часа слика во боја и
Затвори

DS-2CE12DFT-F28

DS-2CE12DFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m White Light – 24 Часа слика во боја и
Затвори

DS-2CE16D0T-EXIPF

DS-2CE16D0T-EXIPF Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална
Затвори

DS-2CE16D0T-IRPF

DS-2CE16D0T-IRPF 4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm,
Затвори

DS-2CE16D0T-IT3F

DS-2CE16D0T-IT3F Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална
Затвори

DS-2CE16D0T-IT5F

DS-2CE16D0T-IT5F Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 80m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална
Затвори

DS-2CE16D0T-ITPFS

DS-2CE16D0T-ITPFS Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 25m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Со
Затвори

DS-2CE16D8T-IT

DS-2CE16D8T-IT Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Ultra
Затвори

DS-2CE16D8T-IT3

DS-2CE16D8T-IT3 Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Ultra
Затвори

DS-2CE17D0T-IT3F

DS-2CE17D0T-IT3F Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална
Затвори

DS-2CE56D0T-IRMF

4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Dome надворешна камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm,
Затвори

DS-2CE56D0T-IRPF

4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Dome внатрешна камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm,