Прикажувам 1–12 од 14 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-7108NI-K1/W/M

DS-7108NI-K1/W/M 8-ch Mini 1U Wifi NVR – Поддржува до 8 IP камери со 4MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264 –
Затвори

DS-7108NI-Q1/M

DS-7108NI-Q1/M 8-ch Mini 1U NVR – Поддржува до 8 IP камери со 4MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264 – Влезен
Затвори

DS-7608NI-K1

DS-7608NI-K1 8-ch 1U 4К NVR – Поддржува до 8 IP камери со 8MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264 – Влезен
Затвори

DS-7608NI-K1/W

DS-7608NI-K1/W 8-ch 1U Wifi 4K NVR – Поддржува до 8 IP камери со 5MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264 –
Затвори

DS-7608NI-K2

DS-7608NI-K2 8-ch 1U 4К NVR – Поддржува до 8 IP камери со 8MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен
Затвори

DS-7616NI-I2

DS-7616NI-I2 16-ch 1U 4К NVR – Поддржува до 32 IP камери со 12MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен
Затвори

DS-7616NI-K1

DS-7616NI-K1 16-ch 1U 4К NVR – Поддржува до 16 IP камери со 8MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен
Затвори

DS-7616NI-K2

DS-7616NI-K2 16-ch 1U 4К NVR – Поддржува до 16 IP камери со 8MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен
Затвори

DS-7716NI-I4

DS-7716NI-I4 16-ch 1.5U 4К NVR – Поддржува до 16 IP камери со 12MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен
Затвори

DS-7716NI-K4

DS-7716NI-K4 16-ch 1.5U 4К NVR – Поддржува до 16 IP камери со 8MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен
Затвори

DS-7732NI-I4

DS-7732NI-I4 32-ch 1.5U 4К NVR – Поддржува до 32 IP камери со 12MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен
Затвори

DS-7732NI-K4

DS-7732NI-K4 32-ch 1.5U 4К NVR – Поддржува до 32 IP камери со 8MP резолуција – Видео компресија: H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4 – Влезен