Приказ на еден резултат

Покажи sidebar
Затвори

FD-7150

FD7150 – Адресабилен рачен јавувач – Компатибилен со барањата на Европските стандарди: EN54-11:2001/A1:2005, EN54-17:2005/AC:2007 – Комуникацијата со централата е преку