Showing all 4 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-K1T331W

DS-K1T331W Контрола на пристап со препознавање на лица – Интегрирана контрола на пристап и евиденција на работно време – 3.97
Затвори

DS-K1T607MFW

DS-K1T607MFW Контрола на пристап со препознавање на лица и Fingerprint PRO серија за ѕидна монтажа – Интегрирана контрола на пристап
Затвори

DS-K1T607MW

DS-K1T607MW Контрола на пристап со препознавање на лица PRO серија за ѕидна монтажа – Интегрирана контрола на пристап и евиденција
Затвори

DS-KAB671F

DS-KAB671F Fingerprint модул за DS-K1T671M, DS-K1T671TMW и исто така компатибилен со DS-K1T607TMW, DS-K1T607TE, DS-K1T607PMW, DSK1T607PE, DS-K1T607MW, DS-K1T607E – Интерфејс: USB