Showing all 6 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-K1T105E

DS-K1T105E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап PRO серија – Користи EM картици (125KHz) картици – 2.8 инчен LCD екран
Затвори

DS-K1T105M

DS-K1T105E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап PRO серија – Користи Mifare картици – 2.8 инчен LCD екран – Самостојна
Затвори

DS-K1T801E

DS-K1T801E Самостоен контролер за пристап VALUE серија – Користи EM картици (125KHz) – Самостојна работа – Максимален број на картици:
Затвори

DS-K1T801M

DS-K1T801M Самостоен контролер за пристап VALUE серија – Користи Mifare картици – Самостојна работа – Максимален број на картици: 3000
Затвори

DS-K1T802E

DS-K1T802E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап VALUE серија – Користи EM картици (125KHz) – Самостојна работа – Комуникација: TCP/IP
Затвори

DS-K1T802M

DS-K1T802M Самостоен LCD мрежен контролер за пристап VALUE серија – Користи Mifare картици – Самостојна работа – Комуникација: TCP/IP –