Showing all 4 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-K2602

DS-K2602 Мрежен контролер за пристап за 2 врати Pro Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand
Затвори

DS-K2604

DS-K2602 Мрежен контролер за пристап за 4 врати Pro Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand
Затвори

DS-K2802

DS-K2802 Мрежен контролер за пристап за 2 врати Value Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand
Затвори

DS-K2804

DS-K2804 Мрежен контролер за пристап за 4 врати Value Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand