Showing all 5 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-K1107E

DS-K1107E Читач на EМ картички без тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку
Затвори

DS-K1107EK

DS-K1107EK Читач на EМ картички со тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку
Затвори

DS-K1201EF

DS-K1201EF Читач на EM картички и Fingerprint, PRO серија – Поддржува: RS-485 протокол – Оптички Fingerprint модул – Поддржува до
Затвори

DS-K1802E

DS-K1802E Читач на EМ картички без тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи EM картици (125KHz) –
Затвори

DS-K1802EK

DS-K1802EK Читач на EМ картички со тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи EM картици (125KHz) –