Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-K1107E

DS-K1107E Читач на EМ картички без тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку
Затвори

DS-K1107EK

DS-K1107EK Читач на EМ картички со тастатура PRO серија – Поддржува: RS-485, Wiegand (W26/W34) и OSDP протокол (се подесува преку
Затвори

DS-K1201EF

DS-K1201EF Читач на EM картички и Fingerprint, PRO серија – Поддржува: RS-485 протокол – Оптички Fingerprint модул – Поддржува до
Затвори

DS-K1802E

DS-K1802E Читач на EМ картички без тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи EM картици (125KHz) –
Затвори

DS-K1802EK

DS-K1802EK Читач на EМ картички со тастатура VALUE серија – Поддржува: Wiegand (W26/W34) протокол – Користи EM картици (125KHz) –
Затвори

DS-K1T105E

DS-K1T105E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап PRO серија – Користи EM картици (125KHz) картици – 2.8 инчен LCD екран
Затвори

DS-K1T105M

DS-K1T105E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап PRO серија – Користи Mifare картици – 2.8 инчен LCD екран – Самостојна
Затвори

DS-K1T801E

DS-K1T801E Самостоен контролер за пристап VALUE серија – Користи EM картици (125KHz) – Самостојна работа – Максимален број на картици:
Затвори

DS-K1T801M

DS-K1T801M Самостоен контролер за пристап VALUE серија – Користи Mifare картици – Самостојна работа – Максимален број на картици: 3000
Затвори

DS-K1T802E

DS-K1T802E Самостоен LCD мрежен контролер за пристап VALUE серија – Користи EM картици (125KHz) – Самостојна работа – Комуникација: TCP/IP
Затвори

DS-K1T802M

DS-K1T802M Самостоен LCD мрежен контролер за пристап VALUE серија – Користи Mifare картици – Самостојна работа – Комуникација: TCP/IP –
Затвори

DS-K2602

DS-K2602 Мрежен контролер за пристап за 2 врати Pro Series – Можност за поврзување на 4 читачи на картички (Wiegand