Showing all 5 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-PK-L

DS-PK-L Жичена ЛЦД тастатура компатибилна со AX сериите на хибридни алармни централи – Функции: активирање, деактивирање, бришење меморија на аларм,
Затвори

DS-PK-LRT(868MHz)

DS-PK-LRT(868MHz) Жичена ЛЦД тастатура компатибилна со AX сериите на хибридни алармни централи – Поддржува активирање и деактивирање преку картици и
Затвори

DS-PKA-WLM-868

DS-PKA-WLM-868 Безжична Тастатура – Нумерички 10 копчиња: 0 до 9, 6 функции копчиња: пожар аларм, активирање, Stay активирање, деактивирање, delete
Затвори

DS-PKG-H4L

DS-PKG-H4L Жичена ЛЕД тастатура компатибилна со AX сериите на хибридни алармни централи со индикатор за 4 зони – Функции: активирање,
Затвори

DS-PKG-H8L

DS-PKG-H8L Жичена ЛЕД тастатура компатибилна со AX сериите на хибридни алармни централи со индикатор за 8 зони – Функции: активирање,