Showing all 6 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-PMA-BELL

DS-PMA-BELL Сирена – Работен Напон : 12VDC/900mA – Моќност: 1~3 W – Работна температура: – 20 °C to + 70
Затвори

DS-PSG-WI-868

DS-PSG-WI-868 Безжична внатрешна сирена – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Тампер функција – Овозможува
Затвори

DS-PSG-WO-868

DS-PSG-WO-868 Безжична надворешна сирена – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Тампер функција – Овозможува
Затвори

Внатрешна сирена SS-103

Внатрешна сирена SS-103 Пиезо сирена со црвено трепкачко светло, DC 12V
Затвори

Внатрешна сирена TA-747

Внатрешна сирена TA-747 Внатрешна сирена, DC12 V, 600 mA, 15W, 110dB
Затвори

Надворешна сирена BS-1

Надворешна сирена Надворешна сирена со двојна заштита со флешер (црвена), 110dB, 12V (батерија не е вклучена)