Showing all 5 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-PD1-SK

DS-PD1-SK Шок сензор и сензор за вибрации – Широк обсег за подесување на сензитивност – Керамички дизајн на сензор со
Затвори

DS-PD2-P12QE-C

DS-PD2-P12QE-C Плафонски Жичен 360 степени сензор за движење – Опсег на детекција 12 метри. – Агол на детекција 360 степени
Затвори

DS-PD2-T12AME-EL

DS-PD2-T12AME-EL 2 PIR и Microwave надворешен сензор со Pet immunity – Домет на детекција до 12 X 12 метри, агол
Затвори

DS-PDP18-EG2

DS-PDP18-EG2 Жичен PIR детектор на движење, со модерен дизајн и детекција до 18 метри, со PET immunity до 10Kg –
Затвори

DS-PDSMK-4BAR

DS-PDSMK-4BAR Конвенционален Фотоелектричен детектор за чад со 4 жици со вграден Buzzer и Авто Ресет функција – Работен напон :