Showing all 7 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-PD1-MC-WWS

DS-PD1-MC-WWS Безжичен Магнетен контакт – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Лед индикатор – Тампер
Затвори

DS-PD1-SMK-W

DS-PD1-SMK-W Безжичен детектор за чад – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција – Вградена сирена:
Затвори

DS-PD1-TP-W(433M)

DS-PD1-TP-W(433M) Безжичен детектор за температура – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција – Безжична комуникација
Затвори

DS-PD1-WL-W(433M)

DS-PD1-WL-W(433M) Безжичен детектор за протекување на вода – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција –
Затвори

DS-PD2-P10P-W

DS-PD2-P10P-W Безжичен PIR детектор – Домет на детекција 10 метри X 10 метри, агол на покривање 85 степени, детекција на
Затвори

DS-PD2-P10P-WEH

DS-PD2-P10P-WEH Безжичен надворешен PIR детектор 2 PIR и Microwave надворешен сензор со Pet immunity – Домет на детекција до 10
Затвори

DS-PD2-P25-W

DS-PD2-P25-W Безжичен PIR детектор – Домет на детекција 25 метри X 25 метри, агол на покривање 8 степени, детекција на