Покажи sidebar
Затвори

DS-PWA32-N

DS-PWA32-N AX Hub со LAN/WIFI: DS-PWA32-H, Безжичен PIR: DS-PD2-P10P-W, Безжичен магнетен контакт: DS-PD1-MC-WWS – Комплетно безжично решение – Алармниот систем
Затвори

DS-PWA32-NS

DS-PWA32-NS AX Hub со LAN/WIFI, 3G/4G: DS-PWA32-HS, Безжичен PIR: DS-PD2-P10P-W, Безжичен магнетен контакт: DS-PD1-MC-WWS – Комплетно безжично решение – Алармниот