Прикажувам 1–12 од 24 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-PDEB1-EG2-WE

Безжично Emergency Копче AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи 1 програмабилно копче – За фиксна монтажа
Затвори

DS-PDEB2-EG2-WE

Безжично Emergency Копче AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи 2 програмабилни копчиња – За фиксна монтажа
Затвори

DS-PDMCS-EG2-WE

Безжичен Slim магнетен контакт детектор AX PRO серија со домет до 1200 метри – Детектира отворање на максимално растојание од
Затвори

DS-PDP15P-EG2-WE

Безжичен PIR детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри – Домет на детекција 15 метри, агол на покривање
Затвори

DS-PDPC12P-EG2-WE

Безжичен PIR + Камера детектор AX PRO серија со домет до 800 метри – Домет на детекција 12 метри, агол
Затвори

DS-PDSMK-S-WE

Безжичен Димно-оптички ПП сензор AX PRO серија со домет до 800 метри – Детектирање на чад со помош на фотоелектричен
Затвори

DS-PDWL-E-WE

Безжичен сензор за протекување на вода AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи сензор за мерење на
Затвори

DS-PHA20-B плоча централа

DS-PHA20-B плоча централа 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до
Затвори

DS-PHA20-M (DS-PHA20 + DS-PMA-D адаптер за напојување + метална кутија)

DS-PHA20-M (DS-PHA20 + DS-PMA-D адаптер за напојување + метална кутија) 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични,
Затвори

DS-PHA20-P

DS-PHA20-P 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до 20 жичени/безжични
Затвори

DS-PHA20-W2B плоча централа

DS-PHA20-W2B плоча централа 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до
Затвори

DS-PHA20-W2P

DS-PHA20-W2P 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до 20 жичени/безжични