Showing all 24 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-PDEB1-EG2-WE

Безжично Emergency Копче AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи 1 програмабилно копче – За фиксна монтажа
Затвори

DS-PDEB2-EG2-WE

Безжично Emergency Копче AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи 2 програмабилни копчиња – За фиксна монтажа
Затвори

DS-PDMCS-EG2-WE

Безжичен Slim магнетен контакт детектор AX PRO серија со домет до 1200 метри – Детектира отворање на максимално растојание од
Затвори

DS-PDP15P-EG2-WE

Безжичен PIR детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри – Домет на детекција 15 метри, агол на покривање
Затвори

DS-PDPC12P-EG2-WE

Безжичен PIR + Камера детектор AX PRO серија со домет до 800 метри – Домет на детекција 12 метри, агол
Затвори

DS-PDSMK-S-WE

Безжичен Димно-оптички ПП сензор AX PRO серија со домет до 800 метри – Детектирање на чад со помош на фотоелектричен
Затвори

DS-PDWL-E-WE

Безжичен сензор за протекување на вода AX PRO серија со домет до 1200 метри – Соддржи сензор за мерење на
Затвори

DS-PHA20-B плоча централа

DS-PHA20-B плоча централа 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до
Затвори

DS-PHA20-M (DS-PHA20 + DS-PMA-D адаптер за напојување + метална кутија)

DS-PHA20-M (DS-PHA20 + DS-PMA-D адаптер за напојување + метална кутија) 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични,
Затвори

DS-PHA20-P

DS-PHA20-P 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до 20 жичени/безжични
Затвори

DS-PHA20-W2B плоча централа

DS-PHA20-W2B плоча централа 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до
Затвори

DS-PHA20-W2P

DS-PHA20-W2P 4 Зони жичени на централа и проширлива до 20 жичени/безжични, 2 излези на централа и проширлива до 20 жичени/безжични
Затвори

DS-PHA64-B плоча централа

DS-PHA64-B плоча централа 8 Зони жичени на централа и проширлива до 64 жичени/безжични, 4 излези на централа и проширлива до
Затвори

DS-PHA64-M (DS-PHA64 + DS-PMA-D адаптер за напојување + метална кутија)

DS-PHA64-M (DS-PHA64 + DS-PMA-D адаптер за напојување + метална кутија) 8 Зони жичени на централа и проширлива до 64 жичени/безжични,
Затвори

DS-PHA64-P2

DS-PHA64-P2 8 Зони жичени на централа и проширлива до 64 жичени/безжични, 4 излези на централа и проширлива до 64 жичени/безжични
Затвори

DS-PK1-E-WE

Безжична LED тастатура AX PRO серија со домет до 1200 метри – Нумерички 10 копчиња: 0 до 9, функции копчиња:
Затвори

DS-PKF1-WE

Далечинско AX PRO серија со домет до 900 метри – Соддржи 4 х Копчиња: 2 х Stay/Away активирање и деактивирање,
Затвори

DS-PM1-O1H-WE

Безжичен Модул Прекидач за висок напон AX PRO серија со домет до 1600 метри – Соддржи: 1 х NO/NC (100
Затвори

DS-PR1-WE

Безжичен рипитер AX PRO серија со домет до 1600 метри – Поддржува: Auto Paring и PIRCAM Paring (Автоматско пронаоѓање и
Затвори

DS-PS1-E-WE

Безжична надворешна сирена AX PRO серија со домет до 1600 метри – Јачина на звук: 110dB, 3 типа на звучен
Затвори

DS-PS1-I-WE

Безжична внатрешна сирена AX PRO серија со домет до 1600 метри – Јачина на звук: 90~110dB, 3 типа на звучен
Затвори

DS-PWA64-Kit-WE

AX PRO Hub со LAN/WIFI/GPRS: DS-PWA64-L-WE, Безжичен PIR: DS-PDP15P-EG2-WE, Безжичен магнетен контакт: DS-PDMC-EG2- WE, Далечинско: DS-PKF1-WE – Комплетно безжично решение
Затвори

DS-PWA64-L-WE

Комплетно безжично решение – Нова генерација на безжична комуникација: Tri-X/Cam-X технологија – Безжична трансмиција со голем домет до 2000 метри
Затвори

DS-PWA96-Kit-WE

AX PRO Hub со LAN/WIFI/3G/4G: DS-PWA96-M-WE, Безжичен PIR: DS-PDP15P-EG2-WE, Безжичен магнетен контакт: DS-PDMC-EG2- WE, Далечинско: DS-PKF1-WE – Комплетно безжично решение