Покажи sidebar
Затвори

DS-PM-RSI8

DS-PM-RSI8 Проширувачки модул со 8 жичени влеза – Може да се конектира на AX хибридни централи за да се прошират
Затвори

DS-PM-RSO8

DS-PM-RSО8 Проширувачки модул со 8 жичени релејни излези – Капацитет: 30V/1A – Може да се конектира на AX хибридни централи
Затвори

DS-PM-RSO8-H

DS-PM-RSО8-H Проширувачки модул со 8 жичени релејни излези – Може да се конектира на AX хибридни централи за да се
Затвори

DS-PM-RSWR-868

DS-PM-RSWR-868 RS-485, 868MHz Безжичен ресивер за проширување на AX хибридни централи – Поддржува 8 безжични зони, 2 безжични сирени, 8
Затвори

DS-PM-WI1

DS-PM-WI1 Безжичен експандер со 1 влез – Содржи 1 NC алармен влез – Безжична комуникација со домет до 800 метри
Затвори

DS-PM-WO8

DS-PM-WO8 Безжичен експандер со 8 излези, експандерот прима безжични сигнали од алармната централа и контролира 8 излези – Содржи 8