Прикажувам 1–12 од 15 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-PM-RSI8

DS-PM-RSI8 Проширувачки модул со 8 жичени влеза – Може да се конектира на AX хибридни централи за да се прошират
Затвори

DS-PM-RSO8

DS-PM-RSО8 Проширувачки модул со 8 жичени релејни излези – Капацитет: 30V/1A – Може да се конектира на AX хибридни централи
Затвори

DS-PM-RSO8-H

DS-PM-RSО8-H Проширувачки модул со 8 жичени релејни излези – Може да се конектира на AX хибридни централи за да се
Затвори

DS-PM-RSWR-868

DS-PM-RSWR-868 RS-485, 868MHz Безжичен ресивер за проширување на AX хибридни централи – Поддржува 8 безжични зони, 2 безжични сирени, 8
Затвори

DS-PM-WI1

DS-PM-WI1 Безжичен експандер со 1 влез – Содржи 1 NC алармен влез – Безжична комуникација со домет до 800 метри
Затвори

DS-PM-WO8

DS-PM-WO8 Безжичен експандер со 8 излези, експандерот прима безжични сигнали од алармната централа и контролира 8 излези – Содржи 8
Затвори

DS-PMA-G1

DS-PMA-G1 GPRS модул за комуникација, за пластични AX хибридни алармни централи (-P модели)
Затвори

DS-PMA-G2

DS-PMA-G2 GPRS модул за комуникација, за метални AX хибридни алармни централи (-М модели) и AX хибридни PCB (-B модели)
Затвори

DS-PMA-P

DS-PMA-P PSTN модул за комуникација компатибилен со AX хибридни алармни централи
Затвори

DS-PMA-S1

DS-PMA-S1 3G/4G Комуникациски Модул – Компатибилен со Пластични AX Хибридни централи – FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 – Dual-Band UMTS/HSDPA/HSPA+ B1/B8 – GSM/GPRS/EDGE
Затвори

DS-PMA-S2

DS-PMA-S2 3G/4G Комуникациски Модул – Компатибилен со Метални AX Хибридни централи (-М модели) и AX хибридни PCB (-B модели) –