Showing all 2 results

Покажи sidebar
Затвори

DS-PKF1-WE

Далечинско AX PRO серија со домет до 900 метри – Соддржи 4 х Копчиња: 2 х Stay/Away активирање и деактивирање,
Затвори

DS-PKFE-5

DS-PKFE-5 Далечинско – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Комуникација до 300 метри (на отворен простор) – Копчиња: активирање, деактивирање,