Прикажувам 1–12 од 51 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-PD1-MC-WWS

DS-PD1-MC-WWS Безжичен Магнетен контакт – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Лед индикатор – Тампер
Затвори

DS-PD1-SK

DS-PD1-SK Шок сензор и сензор за вибрации – Широк обсег за подесување на сензитивност – Керамички дизајн на сензор со
Затвори

DS-PD1-SMK-W

DS-PD1-SMK-W Безжичен детектор за чад – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција – Вградена сирена:
Затвори

DS-PD1-TP-W(433M)

DS-PD1-TP-W(433M) Безжичен детектор за температура – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција – Безжична комуникација
Затвори

DS-PD1-WL-W(433M)

DS-PD1-WL-W(433M) Безжичен детектор за протекување на вода – Овозможува стабилна двонасочна безжична функција – Тампер функција – AES-128 енкрипција –
Затвори

DS-PD2-P10P-W

DS-PD2-P10P-W Безжичен PIR детектор – Домет на детекција 10 метри X 10 метри, агол на покривање 85 степени, детекција на
Затвори

DS-PD2-P10P-WEH

DS-PD2-P10P-WEH Безжичен надворешен PIR детектор 2 PIR и Microwave надворешен сензор со Pet immunity – Домет на детекција до 10
Затвори

DS-PD2-P12QE-C

DS-PD2-P12QE-C Плафонски Жичен 360 степени сензор за движење – Опсег на детекција 12 метри. – Агол на детекција 360 степени
Затвори

DS-PD2-P25-W

DS-PD2-P25-W Безжичен PIR детектор – Домет на детекција 25 метри X 25 метри, агол на покривање 8 степени, детекција на
Затвори

DS-PD2-T12AME-EL

DS-PD2-T12AME-EL 2 PIR и Microwave надворешен сензор со Pet immunity – Домет на детекција до 12 X 12 метри, агол
Затвори

DS-PDB-IN

DS-PDB-IN – Ѕиден држач за ПИР сензор DS-PDP18-EG2
Затвори

DS-PDP18-EG2

DS-PDP18-EG2 Жичен PIR детектор на движење, со модерен дизајн и детекција до 18 метри, со PET immunity до 10Kg –