Прикажувам 25–36 од 234 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-2CD2T83FWD-I5

DS-2CD2T83FWD-I5 8 Мегапиксели 4K IP Bullet камера, 50m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.5″
Затвори

DS-2CD2T86G2-4I

DS-2CD2T86G2-4I 8 Мегапиксели 4K IP Bullet камера, 80m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/1.8″
Затвори

DS-2CD4A26FWD-IZ/P

DS-2CD4A26FWD-IZ/P (2.8-12mm) 2 Мегапиксели ANPR камера за препознавање на регистарски таблици и снимање на возила – Максимална резолуција: 1920 (H)
Затвори

DS-2CE10DFT-F28

DS-2CE10DFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m White Light – 24 Часа слика во боја и
Затвори

DS-2CE10HFT-F28

DS-2CE10HFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 5 Мегапиксели, 20m White Light – 24 Часа слика во боја и дење и
Затвори

DS-2CE12DFT-F28

DS-2CE12DFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m White Light – 24 Часа слика во боја и
Затвори

DS-2CE12HFT-F

DS-2CE12HFT-F Turbo HD Bullet ColorVu камера, 5 Мегапиксели, 40m White Light – 24 Часа слика во боја и дење и
Затвори

DS-2CE16C0T-IRPF

4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Bullet камера, 1 Мегапиксел, HD720p @25fps, 20m IR – 2.8 mm, 3.6
Затвори

DS-2CE16COT-IT3F

4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Bullet камера, 1 Мегапиксел, HD720p @25fps, 40m IR Exir Технологија – 2.8
Затвори

DS-2CE16D0T-EXIPF

DS-2CE16D0T-EXIPF Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална
Затвори

DS-2CE16D0T-IRPF

DS-2CE16D0T-IRPF 4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm,
Затвори

DS-2CE16D0T-IT3F

DS-2CE16D0T-IT3F Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална