Прикажувам 205–216 од 234 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-PMA-BELL

DS-PMA-BELL Сирена – Работен Напон : 12VDC/900mA – Моќност: 1~3 W – Работна температура: – 20 °C to + 70
Затвори

DS-PMA-G1

DS-PMA-G1 GPRS модул за комуникација, за пластични AX хибридни алармни централи (-P модели)
Затвори

DS-PMA-G2

DS-PMA-G2 GPRS модул за комуникација, за метални AX хибридни алармни централи (-М модели) и AX хибридни PCB (-B модели)
Затвори

DS-PMA-P

DS-PMA-P PSTN модул за комуникација компатибилен со AX хибридни алармни централи
Затвори

DS-PMA-S1

DS-PMA-S1 3G/4G Комуникациски Модул – Компатибилен со Пластични AX Хибридни централи – FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 – Dual-Band UMTS/HSDPA/HSPA+ B1/B8 – GSM/GPRS/EDGE
Затвори

DS-PMA-S2

DS-PMA-S2 3G/4G Комуникациски Модул – Компатибилен со Метални AX Хибридни централи (-М модели) и AX хибридни PCB (-B модели) –
Затвори

DS-PSG-WI-868

DS-PSG-WI-868 Безжична внатрешна сирена – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Тампер функција – Овозможува
Затвори

DS-PSG-WO-868

DS-PSG-WO-868 Безжична надворешна сирена – Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор) – Тампер функција – Овозможува
Затвори

DS-PWA32-N

DS-PWA32-N AX Hub со LAN/WIFI: DS-PWA32-H, Безжичен PIR: DS-PD2-P10P-W, Безжичен магнетен контакт: DS-PD1-MC-WWS – Комплетно безжично решение – Алармниот систем
Затвори

DS-PWA32-NS

DS-PWA32-NS AX Hub со LAN/WIFI, 3G/4G: DS-PWA32-HS, Безжичен PIR: DS-PD2-P10P-W, Безжичен магнетен контакт: DS-PD1-MC-WWS – Комплетно безжично решение – Алармниот
Затвори

iDS-2CD6810F/C

iDS-2CD6810F/C Внатрешна IP камера за броење на луѓе со двојна леќа – 2.0 mm, 2.8 mm, 4 mm објектив опционално
Затвори

iDS-7204HQHI-M1/S

iDS-7204HQHI-M1/S 4-ch Turbo HD 1U H.265 AcuSense DVR – 4 Канали: HDTVI/AHD/CVI/CVBS – Резолуција на снимање: до 4 MP lite/3