Прикажувам 1–36 од 233 резултати

Покажи sidebar
Затвори

DS-2CD1021-I

DS-2CD1021-I 2 Мегапиксели IP Булет камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.8″ Progressive
Затвори

DS-2CD1031-I

DS-2CD1031-I 3 Мегапиксели IP Булет камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/3″ Progressive
Затвори

DS-2CD1043G0E-I

DS-2CD1043G0E-I H.265+ 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/3″
Затвори

DS-2CD1121-I

DS-2CD1121-I 2 Мегапиксели IP Дом камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.7″ Progressive
Затвори

DS-2CD1143GOE-I

DS-2CD1143GOE-I H.265+ 4 Мегапиксели IP Дом антивандал камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип:
Затвори

DS-2CD1343G0-I

DS-2CD1343G0-I H.265+ 4 Мегапиксели IP Дом камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/3″
Затвори

DS-2CD1643GO-IZ

DS-2CD1643GO-IZ H.265+ 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 30m IR – 2.8 mm до 12 mm варифокален објектив – Видео чип:
Затвори

DS-2CD1743GO-IZ

DS-2CD1743GO-IZ H.265+ 4 Мегапиксели IP Дом антивандал варифокална 2.8-12мм камера, 30m IR – 2.8 mm до 12mm варифокален објектив –
Затвори

DS-2CD1T43G0-I

DS-2CD1T43G0-I H.265+ 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 50m IR – 4 mm, 6 mm објектив опционално – Видео чип: 1/3″
Затвори

DS-2CD2041G1-IDW1

DS-2CD2041G1-IDW1 4 Мегапиксели IP Wifi Bullet камера, 30m IR, со микрофон – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео
Затвори

DS-2CD2046G2-IU

DS-2CD2046G2-IU AcuSense 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 40m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.7″
Затвори

DS-2CD2047G1

DS-2CD2047G1 ColorVu 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 30m White Light – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – 24 Часа
Затвори

DS-2CD2065FWD-I

DS-2CD2065FWD-I 6 Мегапиксели IP Bullet камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.4″ Progressive
Затвори

DS-2CD2141G1-IDW1

DS-2CD2141G1-IDW1 4 Мегапиксели IP Wifi Дом камера, 30m IR, со микрофон – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео
Затвори

DS-2CD2163GO-I

DS-2CD2163GO-I 6 Мегапиксели IP Дом антивандал камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.9″
Затвори

DS-2CD2183FWD-I

DS-2CD2183FWD-I 8 Мегапиксели 4K IP Дом антивандал камера, 30m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип:
Затвори

DS-2CD2347G1-L

DS-2CD2347G1-L ColorVu 4 Мегапиксели IP Dome камера, 30m White Light – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – 24 Часа
Затвори

DS-2CD2421G0-IW

DS-2CD2421G0-IW 2 Мегапиксели Аудио PIR Cube IP камера, 10m IR – Објектив 2.8 mm – Видео чип: 1/2.7″ Progressive Scan
Затвори

DS-2CD2463G0-IW

DS-2CD2463G0-IW 6 Мегапиксели Аудио PIR Cube IP камера, 10m IR – Објектив 2.8 mm – Видео чип: 1/2.9″ Progressive Scan
Затвори

DS-2CD2955FWD-I

DS-2CD2955FWD-I 5 Мегапиксели IP Fisheye камера, 8 m IR – Видео чип: 1/2.5″ Progressive Scan CMOS – Агол на гледање:
Затвори

DS-2CD2T43G0-I5

DS-2CD2T43G0-I5 H.265+ 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 50m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/3″
Затвори

DS-2CD2T46G2-2I

DS-2CD2T46G2-2I AcuSense 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 60m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.7″
Затвори

DS-2CD2T46G2-4l

DS-2CD2T46G2-4I AcuSense 4 Мегапиксели IP Bullet камера, 80m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.7″
Затвори

DS-2CD2T63G0-I5

DS-2CD2T63G0-I5 6 Мегапиксели IP Bullet камера, 50m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.9″ Progressive
Затвори

DS-2CD2T83FWD-I5

DS-2CD2T83FWD-I5 8 Мегапиксели 4K IP Bullet камера, 50m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/2.5″
Затвори

DS-2CD2T86G2-4I

DS-2CD2T86G2-4I 8 Мегапиксели 4K IP Bullet камера, 80m IR – 2.8 mm, 4 mm објектив опционално – Видео чип: 1/1.8″
Затвори

DS-2CD4A26FWD-IZ/P

DS-2CD4A26FWD-IZ/P (2.8-12mm) 2 Мегапиксели ANPR камера за препознавање на регистарски таблици и снимање на возила – Максимална резолуција: 1920 (H)
Затвори

DS-2CE10DFT-F28

DS-2CE10DFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m White Light – 24 Часа слика во боја и
Затвори

DS-2CE10HFT-F28

DS-2CE10HFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 5 Мегапиксели, 20m White Light – 24 Часа слика во боја и дење и
Затвори

DS-2CE12DFT-F28

DS-2CE12DFT-F28 Turbo HD Bullet ColorVu камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m White Light – 24 Часа слика во боја и
Затвори

DS-2CE12HFT-F

DS-2CE12HFT-F Turbo HD Bullet ColorVu камера, 5 Мегапиксели, 40m White Light – 24 Часа слика во боја и дење и
Затвори

DS-2CE16C0T-IRPF

4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Bullet камера, 1 Мегапиксел, HD720p @25fps, 20m IR – 2.8 mm, 3.6
Затвори

DS-2CE16COT-IT3F

4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Bullet камера, 1 Мегапиксел, HD720p @25fps, 40m IR Exir Технологија – 2.8
Затвори

DS-2CE16D0T-EXIPF

DS-2CE16D0T-EXIPF Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална
Затвори

DS-2CE16D0T-IRPF

DS-2CE16D0T-IRPF 4 во 1 HD -TVI, CVI, AHD, CVBS Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 20m IR – 2.8 mm,
Затвори

DS-2CE16D0T-IT3F

DS-2CE16D0T-IT3F Turbo HD Bullet камера, 2 Мегапиксели, HD1080p @25fps, 40m IR – 2.8 mm, 3.6 mm објектив опционално – Максимална